Презентація школи молодого екскурсовода HistoryLabs у Запоріжжі

26 лютого наукові співробітники Інституту «Ткума» провели цілий день у Запоріжжі, спілкуючись зі студентами та викладачами Запорізького національного університету, а також із вчителями історії.

Д-р Єгор Врадій та д-р Ігор Щупак презентували майбутнім історикам та філологам нашу нову програму, яка розпочнеться вже незабаром – ШКОЛУ МОЛОДОГО ЕКСКУРСОВОДА HistoryLabs. Цей проєкт спрямований на активну молодь Дніпра та сусідніх міст, яка зацікавлена у розвитку туристичного потенціалу нашого регіону та хоче брати участь у відродженні та збереженні історичної та культурної спадщини України.

Щиро дякуємо за гостинність нашим друзям та партнерам із ЗНУ – ректору проф. Миколі Фролову та проректору з наукової роботи проф. Геннадію Васильчуку; декану історичного факультету проф. Володимиру Мільчеву та проф. Олександру Давлєтову (кафедра всесвітньої історії та міжнародних відносин), заступнику декана з навчальної роботи філологічного факультету Івану Мацегорі та проф. Ірині Павленко (кафедра слов’янської філології) та багатьом іншим, хто зробив можливим наше спілкування з колегами.