Обласний семінар для вчителів історії ДАНО

25 квітня в Інституті «Ткума» пройшов обласний семінар для методистів історії та правознавства методичних служб області та керівників міських, районних, територіальних методичних об’єднань вчителів історії та правознавства на тему: «Розвиток творчого потенціалу особистості педагога шляхом упровадження інноваційних освітніх технологій». Освітній захід було організовано Дніпровською академією неперервної освіти за підтримки Інституту «Ткума», Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні», Дніпровського будинку  мистецтв та ін.

Керівник освітнього відділу Інституту «Ткума» Ірина Піскарьова презентувала освітянам новий підручник «Вступ до історії» для учнів 5 класів (автори – О. Бурлака, І. Піскарьова, І. Щупак). Своїм педагогічним досвідом із учасниками семінару поділилися вчитель історії вищої категорії, призер фінального етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» в номінації «Історія» Наталія Власова та вчитель історії вищої категорії середньої загальноосвітньої школи №15 Наталія Чернобай.

Протягом учасники семінару брали участь у педагогічних майстер-класах, де знайомилися з інноваційними освітніми технологіями.