Голова Представництва НАТО в Україні відвідав Інститут «Ткума» і Музей «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні»

11 листопада Музей «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні» та інститут «Ткума» відвідав Голова Представництва НАТО в Україні, директор Офісу зв'язку НАТО в Україні Александер Вінніков (Alexander Vinnikov).

До Дніпра пан Вінніков прибув, аби взяти участь у першій в Україні міжнародній медичній конференції «Організація заходів безпеки, протидії та реагування на надзвичайні події на Сході України». Захід, який триватиме до 15 листопада, організований спільно Програмою «Гуманітарна Ініціатива Гарварду», Програмою НАТО «Наука за Мир і Безпеку» та Дніпропетровською обласною лікарнею ім. І. І. Мечнікова.
Д-р Ігор Щупак провів екскурсію для поважного гостя. В експозиціях нашого музею говорили про історію і сьогодення, про Другу світову війну і Голокост, про сучасну війну Росії проти України. Пан Александер задавав питання, уточнював, багато фотографував.
Після екскурсії Александер Вінніков мав можливість ознайомитися з напрямками роботи та виданими Інститутом «Ткума» книгами.