Музей Аушвіц-Біркенау запрошує на освітню сесію «80-ті роковини депортації радянських військовополонених до Аушвіцу»

Шановні колеги! Міжнародний центр освіти про Аушвіц і Голокост Державного музею Аушвіц-Біркенау в Освенцимі запрошує взяти участь в освітній сесії «80-ті роковини депортації радянських військовополонених до Аушвіцу», яка відбудеться 28 жовтня (четвер) 2021 р.

Програмою передбачено виступи провідних науковців з теми, серед яких проф. Ґжеґож Мотика (Польська академія наук), Рената Кобиляж-Була (Центральний музей військовополонених у місті Ламбіновіце-Ополе), Лукаш Адамський (Центр польско-російського діалогу та порозуміння) та інші.

Сесія проходитиме у форматі онлайн на платформі ZOOM, зареєстровані учасники отримають посилання до заходу. Організаторами передбачено синхронний переклад на українську мову.

Програма розрахована на 3 навчальних години. Участь у сесії безкоштовна. Заявку на участь можна відправити до 25.10.2021 р.

У разі додаткових питань просимо звертатися на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.