Круглий стіл «Ромська громада Дніпра: традиції, здобутки, подолання стереотипів»

Дорогі друзі! Запрошуємо Вас взяти участь у круглому столі «Ромська громада Дніпра: традиції, здобутки, подолання стереотипів», який організовує Дніпропетровський національний історичний музей ім. Д. Яворницького 08 квітня о 15.00.  Захід відбудеться за участі представників влади, ромських громадських та культурних діячів, істориків, музейних співробітників нашого міста.

Програма заходу передбачатиме:

- О 15:00 буде презентована виставка картин ромського художника Тиберія Йонаша та його учнів - вихованців школи «Ром Арт».

- З 15:30 до 18:00 триватиме круглий стіл «Ромська громада Дніпра: традиції, здобутки, подолання стереотипів» за участі громадських та культурних діячів, науковців, музейників. У рамках форуму бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова презентує колекцію друкованих видань з ромської тематики, а також будуть представлені матеріали з фондів ДНІМ.

- О 18:00 на учасників та гостей форуму чекатиме концерт Заслуженої працівниці культури України Любові Власової та ансамблю «Жива вода».

Вхід вільний за наявності засобів індивідуального захисту.

Трансляція круглого столу проходитиме на сторінці ДНІМ у Facebook. З відеозаписом заходу можна буде ознайомитися на Youtube-каналі Інституту "Ткума".