Zoom-презентація школи молодого екскурсовода HistoryLabs

Дорогі друзі! Вже 14 березня 2021 р. розпочне свою роботу Школа молодих екскурсоводів HistoryLabs від Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні». Днями ми провели Zoom-презентацію, під час якої наукові співробітники Інституту "Ткума" та Музею  ділилися з глядачами усіма подробицями нашого проєкту. Запис трансляції доступний для перегляду на нашому Youtube-каналі.

 Якщо Ви раптом ще не знали й не чули, то HistoryLabs – унікальний проєкт, покликаний допомогти тим, хто:

- любить своє місто, містечко, селище, село (та навіть просто вулицю чи провулок) та бажає дізнатися про його минуле більше;

- обожнює читати та слухати цікаві історії;

- не байдужий до книжок та мистецтва;

- не уявляє свого життя без спілкування та відкриття нового.

  Щонеділі протягом шести місяців слухачі школи матимуть нагоду вчитися у знаних істориків та краєзнавців, професійних екскурсоводів та психологів, ставитимуть запитання (а, можливо, й в незручне становище) відомим письменникам та культурним діячам, вивчать найважливіші слова чотирма мовами (серед них не лише je ne mange pas six jours), а головне – здобуватимуть професійні навички публічного історика, або професійного оповідача історії.

Якщо Ви думаєте, що бути екскурсоводом – це лише про знання фактів та орієнтування на місцевості, то ми готові переконати Вас у зворотному. Фах екскурсовода це дивовижне поєднання історика, літературознавця, психолога, адміністратора, а часом й медичного співробітника, водія та ще кількох десятків фахів.

Якщо ж Вас переконувати не потрібно, то подавати мотиваційні листи із CV можна на нашу електронну скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Телефон для довідок - 067 565 7085.