Запрошуємо на презентацію книги «Трансформація української національної ідеї»

Український інститут вивчення Голокосту «Ткума» запрошує усіх небайдужих та зацікавлених, хто хоче розібратися в українських цінностях та готовий до їхнього оновлення, на презентацію книги «ТРАНСФОРМАЦІЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕЇ», що відбудеться 25 лютого 2020 р. о 17:00.

Презентацію проводитимуть співавтори книги:

Ян Валєтов – письменник;

Сергій Гайдай – політтехнолог;

Олесь Доній – громадський діяч, упорядник збірки;

Ігор Щупак – історик.

«Трансформація…» – це збірка робіт 30 відомих українських істориків, філософів, політологів, культурологів, що мають різні концепції та бачення процесів розвитку України, пропонують різні підходи, однак їх об’єднує бажання привести її до успіху. В своїх статтях співавтори дають відповіді на питання: як розвивалася українська ідея, чому і коли вона «загальмувала», і що слід зробити, щоб українська ідея знову стала українською мрією.

Презентація видання відбувається в рамках всеукраїнського туру впровадження великої суспільної дискусії на тему: «Трансформація української національної ідеї» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Під час заходу учасники окреслять власні погляди і напрацювання на тему становлення нової української мрії, а також відкриті до дискусії з аудиторією.

Чекаємо на Вас за адресою: Дніпро, вул. Шолом-Алейхема, 4, центр «Менора», Український інститут вивчення Голокосту «Ткума», відеозала, 3-й поверх, ліфт В. Вхід вільний.

Довідки за телефоном +380504522163 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.