Всеукраїнський семінар з обговорення нових навчальних програм пройшов у Львові

28-29 листопада у Львові пройшов Всеукраїнський семінар «Особливості вивчення у 2018/19 навчальному році курсів історії для учнів 10-11 класів за новими навчальними програмами». Організаторами освітнього заходу виступили Міністерство освіти і науки України, Всеукраїнська асоціація «Нова доба», Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти спільно з партнерами. До участі у семінарі було запрошено директора Інституту «Ткума» і Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні» д-ра Ігоря Щупака.

Під час роботи семінару було обговорено питання апробації курсу «Історія: Україна і світ» та нові навчальні програми з історії.

«Керівники семінару Раїса Євтушенко та Петро Кендзьор зуміли створити чудову творчу атмосферу; учасники семінару вели плідну та конструктивну дискусію – підкреслив д-р Ігор Щупак. – Особлива роль була відведена, звісно, львів'янам на чолі з методистом Галиною Іванусою. Раїса Євтушенко зробила приємний для нас анонс: наступний великий педагогічний семінар з тими же (та новими) учасниками відбудеться вже в Дніпрі, в Інституті «Ткума» і Музеї Голокосту 28-30 січня 2018 р. Радо чекаємо друзів!»