Відкриття виставки Луїджі Тоскано "Проти забуття"

26 січня з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту у Культурно-діловому центрі «Менора» проходитимуть урочисті заходи, організовані Музеєм «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні», Українським інститутом вивчення Голокосту «Ткума» за підтримки Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку, офіс Дніпро.

 

О 15:00 розпочнеться прес-конференція для представників ЗМІ з нагоди відкриття виставки Луїджі Тоскано «Проти забуття».

«Проти забуття» – це унікальна колекція історій людської долі. Протягом року фотограф і режисер Луїджі Тоскано зустрічався з постраждалими від націонал-соціалізму та колишніми в'язнями концтаборів у Німеччині, Україні, Росії, Ізраїлі та США, надаючи можливість чи не востаннє розповісти свої особисті, трагічні історії життя. Наслідком цих зустрічей стало створення 200 портретів цих людей та запис відеоінтерв’ю з ними. У вересні 2015 року фото-інсталяція «Проти забуття» була вперше презентована у вікнах Старої пожежної вахти у Маннгаймі (Німеччина); тепер побачити її зможуть мешканці Дніпра.

Урочисте відкриття виставки відбудеться о 17:00 за адресою: м. Дніпро, вул. Шолом-Алейхема, 4, Культурно-діловий центр «Менора», Арт-галерея.

Вхід за запрошеннями.

З 27 січня вхід на виставку - вільний.